1. bantuan

Saha anjeun, naon maneh neangan, éta kabéh dimimitian di dieu.

di mana
Iraha
25-03-2019
26-03-2019
saha

A Guide Cycling in the Scottish Highlands

Cycling in the HighlandsCycling in the HighlandsAya loba klub Ngabuburit lokal jeung sababaraha grup siklus campaigning di Skotlandia jeung sesa Inggris. CTC mangrupa hiji badan nu embraces sagala jinis pamakéan sarta kapentingan siklus.

Tips kanggo Ngabuburit on jalan Ngabuburit aman Tuturkeun Code Jalan Raya - ulah luncat lampu beureum jeung ulah siklus dina jalan aspal anu iwal téh mangrupa jalur siklus ditunjuk; Dina cuaca baseuh lalajo speed anjeun sakumaha surfaces bisa jadi leueur sarta bakal nyandak anjeun panjang eureun; Numpang positif, decisively sarta ogé jelas ngeunaan curb nu; Mertimbangkeun maké helm a; Tetep roadworthy sapédah Anjeun.

Pastikeun motorists bisa ningali anjeun numpak dina posisi dimana anjeun tiasa ningali na ditempo; Paké lampu sarta mertimbangkeun maké pakéan caang atanapi reflective, utamana di kota, peuting na di cuaca goréng; Jieun kontak panon jeung pamaké jalan sejen, utamana di junctions, teras anjeun terang aranjeunna geus katempo Anjeun; Sinyal jelas sepanjang waktos; Paké bel Anjeun - henteu kabeh pedestrians bisa ningali anjeun jadi sadar kandaraan Loba collisions lumangsung nalika cyclist hiji asup ka jero kandaraan anu geus ngarobah kénca. Ulah nganggap kendaraan anu bade lempeng payun ngan sabab teu signalling ditinggalkeun. Salawasna ulah 'kalakuan' sagala wahana dina kaayaan - éta hadé ngagantung deui dugi wahana geus dipindahkeun pareum. Tips kanggo motorists Pikeun nyieun jalan sakumaha aman sakumaha maranéhna bisa, motorists kedah janten sadar cyclists teuing: Lamun ngarobah nonton kénca pikeun cyclists datang nepi di sisi deukeut anjeun sarta ulah motong aranjeunna nepi; Masihan cyclists a berth lega mun overtaking;

Peuting, dip headlights anjeun nalika approaching cyclists; Dina cuaca baseuh, ngawenangkeun cyclists kamar tambahan salaku surfaces bisa jadi leueur. Inget, cyclists na motorists anu sarua dijudulan ngagunakeun tur babagi spasi jalan sami. Respecting sakabeh pamaké jalan mantuan dulur kauntungan tina iinditan ku jalan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep buka - https://www.gov.uk/browse/driving/highway-code A tempat anu alus pikeun surup

Callander sits di tepi wétan ti Loch Lomond na Trossachs Taman Nasional sarta mangrupakeun titik awal alus pikeun Skotlandia urang Lochs & Glens manggihan bentang spektakuler ti dataran luhur barat Skotlandia urang dina West Highland Jalan. Towering gunung, lochs Atuda jeung rushing walungan ngagabungkeun jeung ganjaran anjeun ku bentang unik tur kantos ngarobah anjeun lalampahan mil 96 ti Milngavie (Glasgow) ka Fort William, maturan Pesanggrahan na Sarapan sapanjang jalan, manggihan nu lochs atuda, samah ungu clad bukit , istana megah a stunning sapédah gunung lalampahan ti Fort William mun Inverness, iinditan ngaliwatan sababaraha tetempoan paling mereun ku beurang sampling hébat Highland silaturahmi dina loba Pesanggrahan na Sarapan ku wengi, ngaliwatan Rannoch nyangcang, Kinlochleven via "Iblis urang Staircase, Ben Nevis sarta Fort William, Skotlandia urang Capital outdoor situated di kapala Loch Linnhe.

Siklus ngaliwatan bentang tina lochs na glens nu nyieun nepi ka Loch Lomond & Trossachs Taman Nasional na Highland Perthshire. Ngajajah Skotlandia sakumaha siklus anjeun ngaliwatan Cairngorms Taman Nasional. kota Highland menawan, istana bersejarah, Speyside malt whiskeys, Jacobite battlefields, Pikeun pase slow bener reureuh tur nikmat nyandak dina pintonan ti padesaan sabudeureun Loch Ness, nyandak sapédah a.

Wewengkon Loch Ness nawarkeun rupa-rupa rupa bumi ti ngerek-jalur hipu tina Terusan Caledonian mun nangtang, jarak jauh, ruteu kaluar-jalan kayaning Tembok Glen Jalan. Jalan nagara sepi tina Strathnairn jeung sisi kidul loch anu gede pikeun cyclists na aya beban tina biking gunung alus teuing. Wewengkon Strathglass nawarkeun pangalaman biking gunung mun nandingan mana di nagara éta. strath nu manjang darat ti Beauly na Loch Ness, maturan rupa-rupa trails leuweung sapanjang jalan, culminating dina tilu stunning Glens of Affric, Cannich na Strathfarrer. Lamping handap Glen Cannich naek nyirorot luhureun desa Cannich, sarta pondok, tapi impressive nanjak ngamungkinkeun aksés ka lagu kehutanan, nu dina kombinasi kalayan sababaraha tunggang kana jalan Mullardoch pungkal, bakal mawa anjeun ka Loch Mullardoch, 9 mil jauh.

Ieu hiji tetempoan impressive, dikurilingan ku pagunungan luhur. The nanjak liwat Glen Cannich geus pasti lungkawing tapi jalan nu relatif sepi tur mulang, sadaya Turun gunung! Glen Affric, bisa ditilik ampir sagemblengna via jalan kehutanan ti duanana Cannich na Tomich, eureun dina shores of Loch Beinn a 'Mheadhoin, a manteng gaib cai. Lamping handap kiduleun Tomich na Cannich, mun Corrimony atawa malah leuwih kana Glenmoriston, mangrupakeun lagu jauh jauh ti dinya kabeh, Éta idéal padang jalan satapak lagu The turun ti Dog Niagara mun Knockfin nyaeta impressive, anjeun kantor leuwih kana Tomich, atawa Alternatipna ti Loch Affric mun Tomich via estate Guisachan Kulon, Cougie na Plodda Niagara. Dilegaan dina ti éta, Anjeun bisa neruskeun ngaliwatan lamping handap kiduleun Tomich na Cannich, mun Corrimony atawa malah leuwih kana Glenmoriston, Tempat idéal tetep Pesanggrahan na Breakfasts teh Steading nagara Inn kalawan parkir jalan kaluar jeung neundeun siklus, genep mil nepi mimiti strathglass na glens stunning sejenna di ieu wewengkon, pohara alus sarta ngeusian hidangan malem ale lokal, sarta bir na toddy nepi ka rengse magrib saméméh ranjang, dina isuk a sarapan harty Highland alus tetep anjeun bade sadayana dinten The Steading Highland Glen pondok

Manggihan gunung, lochs jeung basisir stunning ti Pulo Skye sakumaha siklus anjeun nu panjang tur breadth ieu enchanting kapuloan pinuh satwa sarta hideaways pulo pantai anu atuda, tempat kosong dimana anjeun bisa ngarasakeun belanja sababaraha waktos kualitas nyata. The basisir terjal of Islay nyaeta endah manan Arran, Islay jeung Jura nu tempat luar biasa kana siklus sabudeureun, tur méré harti anyar pikeun pulo hopping. Jalan di sabudeureun pulo anu deserted sahingga hiji luhung, pangalaman pernah bisa poho. Pulo hopping nyaeta di na pangalusna kalawan harbors denok tur palabuhan anu nyandak anjeun tempat anyar, maturan Pesanggrahan jeung sarapan keur traveler weary méakkeun peuting.

Ieu wiski pencinta ngimpi datangna leres, sareng dalapan distilleries on kapuloan tur loba pisan welcoming pubs na Pesanggrahan na Sarapan teuing! Desa di kapuloan anu sagala delightfully whitewashed jeung whiskeys anu gorgeously tasting peaty utamana sanggeus sapoé Ngabuburit lila, iinditan katuhu ka kalereun Skotlandia hartina Ngajalajah hiji basisir éta saukur endah pisan.

Ngabuburit sabudeureun Dunnet Kepala mawa anjeun geus kaliwat sababaraha teluk endah manan na coves nu boast pantai éndah tur pamadegan kapuloan anu kadua pikeun ngaping, Aya sababaraha tempat tradisional éndah tetep dina sareng pilihan leutik, kulawarga ngajalankeun Pesanggrahan & Breakfasts, hostels salaku ogé hotél nu boga pesona tangtu ngeunaan éta. Anjeun bakal ngarasakeun wilujeng sumping haneut dimana wae Anjeun cicing di Skotlandia jeung anjeun ogé bakal manggihan yén paling tempat nawiskeun gudang aman pikeun bikes Anjeun.

nyitak surélék

0.0/5 ti 0 ratings.
Peunteun Ringkesan

Langkung babagi? (Goréng)

..%
Taya pedaran
  • ukuran:
  • Type:
  • sawangan:
Asup nepi ka newsletter urang na leuwih

ADDRESS

Steading nu

telepon

01456 476231

E-mail

admin@highlands4you.co.uk

Kajadian nu pangahirna

euweuh acara
Cookies nyieun leuwih gampang pikeun urang Nyadiakeun anjeun kalayan layanan urang. Kalawan ngagunakeun jasa kami maneh diwenangkeun urang ngagunakeun cookies.
Ok kamunduran