1. strehim

Kushdo që jeni, çfarëdo që kërkoni, të gjitha fillojnë këtu.

Ku
Kur
18-06 2019-
19-06 2019-
Kush

imagesimagesJu lutem vini re: Ju lutemi kontrolloni përpara aktivitetit tuaj se pika e fillimit ka zona publike parkimi ose mund të arrihen duke përdorur transportin publik.

DISCLAIMER: Informacioni i dhënë në malet 4you është dhënë në mirëbesim, është menduar vetëm si një udhëzues i përgjithshëm. Ne ju këshillojmë të verifikoni saktësinë e informacionit përpara se të mbështeteni në të. Është përgjegjësi e individëve për t'u qasur në aktivitete në natyrë të tilla si ecja me kujdes. Ecja mund të jetë e vështirë dhe individët duhet të sigurojnë që ata të jenë mjaft të aftë para se të hyjnë në të. Nëse dyshoni, konsultohuni me mjekun.

Duke e shkarkuar këtë turne, unë jam dakord me kushtet e përdorimit siç parashikohet nga Të gjitha stinët. Në veçanti, pajtohem me dhe do të respektoj kufizimet lëvizëse që mund të ekzistojnë dhe rregullat dhe rregulloret lokale!

Tracks
 • Ende e pavlerësuar
  1.6k

  Harta Learnie Red Rock Green Trail

  • Largësia: 0.83 Miles.
  • Koha: 0h 07m 58s.
  • Track krijuar nga Gazer
  • in Mountain Biking
  • 7 muaj më parë.
  • Hitet 1595
  Learnie Red Rock Trail Map Kjo është një rrugë jeshile e vendosur në mes të Fortrose dhe Cromarty në A832 site ofron kurse më ekstreme, si dhe një kërcim i poshtër.
Regjistrohuni në gazetën tonë dhe më shumë

ADRESË

Hendeku

PHONE

01456 476231

E-MAIL

admin@highlands4you.co.uk

Ngjarjet e fundit

Nuk ka ngjarje
Cookies e bëjnë më të lehtë për ne që t'ju ofrojmë shërbimet tona. Me përdorimin e shërbimeve tona na lejon të përdorim cookies.
Ok Rënie