Kita nggunakake cookie teknis lan marketing, kita dhewe lan sing saka pihak katelu. Yen sampeyan terus njelajah situs web iki, sampeyan bakal nampa kebijakan cookie. Kanggo nggoleki luwih lengkap babagan kebijakan cookie sing dibukak

  1. Accommodation

Sapa wae sampeyan, apa wae sampeyan ngupaya, kabeh bakal diwiwiti ing kene.

Where
Kapan
19-03-2019
20-03-2019
sing

Welcome to highlands4you

Ayo Petualangan Panjenengan Ing Dataran Tinggi Scottish Mulai Kene, Apa Kene Akomodasi Panjenengan Requirements.
Scottish Highlands Holiday Rental Akomodasi Properti. Dadi inspirasi saka sesawangan seneng nyenengake utawa dadi petualang karo akeh aktivitas njero ruangan sing ditawarake kanggo mangsa apa wae.
Info liyane
Welcome to The Infinity
Diskon Disain Sawetara Properti
Simpen 15%
Kanggo checkin saka 23-01-2019 kanggo 23-01-2020

Peta Akomodasi

Informasi Tanah Tinggi

Guide Tanah Tinggi

Welcome to Scottish Highlands

Ing Tanah Tinggi Skotlandia nampani sampeyan saben dina taun kanggo nikmati lan ngurus papan sing paling ayu ing donya.

Dataran Tinggi Sottish ana ing ngarep lan konservasi budaya, papan urip ing satwa liar lan wong-wong sing wis tuwa bebarengan kanggo ewu taun, Skotlandia mberkahi maneka warna spesies manuk 100, kalebu elang emas, grouse ireng, osprey , layangan abang, Bill salib Skotlandia lan crested tit.

Panggonan habitat akeh banget, kalebu lahan tetanèn, pastures, alas, jembatan, wetlands, gunung, kali, lochs, mudflats, cliffs lan segara.

Panggonan kanthi akeh aktivitas sing kasedhiya kanggo sing lawas, sing enom lan sing enom, saka mlaku-mlaku, Ana akeh macem-macem kenaikan sing bisa dipilih, nanging ing ngendi wae sampeyan bisa ngobrol, sampeyan bakal seneng panorama alam sing éndah. lan sugih sejarah lan warisan, ngunjungi panggonan gubug wiski, Kastil Highland, Kebon, cadangan hidupan liar, pastures, alas, muara, wetlands, gunung, kali, lochs, mudflats, cliffs lan segara mlaku ing lingkungan sing beda-beda,

Ing sasi Oktober, sampeyan bakal nemokake alas sing ana ing glen ngowahi warna kuning lan emas, sing ngasilake pemandangan musim semi sing apik kanggo lumaku lan motret. Ing roug rutting stags ngisi glens nalika sampeyan njupuk ing views apik liwat udan Autumn asri.

Muter, njupuk ing sawetara panggonan liar sing paling nyengsemaken ing Skotlandia, saka gunung-gunung lan lochs Wester Ross lan Assynt menyang tebing segara ngiris saka Sutherland.

Lanskap sing bakal berubah bakal entuk napas maneh, supaya sampeyan kepengin bali ing sadel sing luwih kepenak saben dina, sepedha gunung numpak sepedha dalan, sing kerep ditemokake ing sepedha gunung, kanthi nggunakake sepedha gunung sing dirancang khusus.

Sepeda gunung nampilake kamiripan karo sepeda liyane nanging nggabungake fitur sing dirancang kanggo ningkatake daya tahan lan kinerja ing medan kasar.

Sepeda gunung bisa umum dipérang dadi pirang-pirang kategori

lintas negara, jejere numpak gunung, gunung, downhill, freeride lan dumping jumping. Nanging, mayoritas gunung sepedha mlebu ing kategori gaya Trail lan Cross Country,

Pony trekking, Jelajahi alam bebas Skotlandia lan mujur ing alam donya ing jaran utawa pony sing mlaku kanthi yakin lan nggawe memori sing bakal dadi umur.

Nunggang kuda banget populer ing Skotlandia lan ana stables lan panyedhiya nunggang adhedhasar kabeh negara ing ngendi sampeyan bisa bukak trek sing santai, hack menarik utawa pelajaran profesional.

Sampeyan bisa malah numpak prau nunggang jaran, Olahraga banyu, Kanthi nyampurake kalem sing tenang, cepet nggolekake ombak lan ombak, akeh olahraga banyu ing Skotlandia ora liya.

Skotlandia nduweni garis pantai 10,000, uga akeh lochs lan kali-kali, manawa sampeyan ngubengi swamp Atlantik, rafting mudhun kali 5, utawa kayaking segara ing pulo-pulo ing pesisir kulon, sampeyan ana ing petualangan sing nyenengake ing Skotlandia ,

Sepatu ski salju, sepatu ski Salju minangka salah sawijining kesenengan musim panas ing Glen Affric lan glen sepur, Golf, Kanthi liwat lapangan golf 600 kanggo njelajah, Skotlandia minangka lokasi sing paling cocok kanggo liburan golf kelas dunia, museum, kayata Galeri Seni lan Kelvingrove , minangka papan galeri 22, papan-papan paling canggih sing nampilake objek 8000 sing nggumunake, koleksi Kelvingrove sacara jembar, wiyar lan wigati sacara internasional, kalebu sejarah alam, senjata lan waja, periode sejarah lan luwih akeh.

Ing Dataran Tinggi Skotlandia, sampeyan bisa nemokake tentrem lengkap lan kesempatan sing sampurna kanggo ngendhokke ing sawetara panorama paling nyenengake, nyawisake kabeh jinis akomodasi saka Bed and Breakfast, hotel, katering diri, sewa liburan, karavan, pods, bingkai, taman karavan , camping, camper-van sites, castles, lodges, a light house, or bothy in the edge of ancient forest or half way up a mountain, in Scotland we have all types of accommodation to suite all budget, along with an keluwihan budaya, warisan sing fantastis, Pangan lan omben, kutha-kutha sing nggumunake lan kasugihan sing cocog karo kabeh umur lan kapentingan, sampeyan bakal nemokake luwih saka cukup kanggo nyenengake kabeh jinis liburan.

Dadi, apa sampeyan ana ing rong kaki utawa rong prawira, liburan ing kene dijamin duwe tawaran.

print email

5.0/5 saka 1 ratings.
Ringkesan Rating
9 Rating (s).
5 mbantu milih.
Situs web paling apik ing nduduhake properti sampeyan.
16 dina kepungkur.
review panjenengan
Situs web sing paling apik kanggo ngiklanake liburan sampeyan supaya kudu dadi salah siji sing dhuwur ing asil panelusuran online, gampang dianggo lan efektif kanggo nduduhake properti sampeyan.
Tampilake liyane
0 of 0 wong nemu review kasebut mbiyantu

Liyane kanggo bareng? (Opsional)

..%
Ora ana deskripsi
  • Size:
  • Koleksi:
  • Preview:
Mlebu menyang newsletter kita lan liyane

ADDRESS

Ing Steading

PHONE

01456 476231

E-MAIL

admin@highlands4you.co.uk

Events Latest

Kalender