Kita nggunakake cookie teknis lan marketing, kita dhewe lan sing saka pihak katelu. Yen sampeyan terus njelajah situs web iki, sampeyan bakal nampa kebijakan cookie. Kanggo nggoleki luwih lengkap babagan kebijakan cookie sing dibukak

mriksa Kasedhiyan

18-01-2019
19-01-2019

Muter ing Tanah Tinggi Skotlandia

Pinggir Skotlandia Highlands

Ana akeh klub bal-balan lokal lan pirang-pirang kelompok kampanye ing Skotlandia lan sisa-sisa Inggris. CTC iku sawijining badan sing ngemot kabeh jenis siklus pamindhahan lan kapentingan.

Tip kanggo muter ing dalan sing mlaku kanthi aman Tindakake Kode Highway - aja sumur lampu abang lan aja sikil ing trotoar kajaba dalan siklus sing ditetepake; Ing cuaca udan nonton kacepetan minangka lumahing bisa dadi lunyu lan bakal njupuk sampeyan maneh kanggo mandheg; Rampung kanthi positif, tegas lan uga cetha saka garis ngisor; Coba nganggo helem; Tansah mancal sampeyan layak road.

Priksa manawa para pengendara bisa ndeleng sampeyan Numpak ing posisi ing ngendi sampeyan bisa ndeleng lan katon; Gunakake lampu lan nimbang nganggo klambi sing cerah utawa reflektif, utamane ing kutha-kutha, ing wayah wengi lan ing cuaca sing ala; Nggawe kontak mata karo pangguna liya, utamane ing persimpangan, banjur sampeyan ngerti dheweke wis ndeleng sampeyan; Sinyal kanthi jelas ing kabeh wektu; Gunakake lonceng - ora kabeh pedestrians bisa ndeleng sampeyan bakal weruh kendaraan Kendaraan tabrakan ana ing sajroning kendaraan sing ngowahi ngiwa. Aja nganggep kendaraan wis lurus wae amarga ora menehi tandha kiwa. Tansah supaya 'nindakake' kendaraan apa wae ing kahanan iki - luwih apik digantung nganti kendaraan wis dipindhah. Tip kanggo pengendara dalan Kanggo nggawe dalan sing aman, motor uga kudu ngerti cyclists uga: Yen nguripake nonton watch kanggo cycling sing teka munggah ing sisih cedhak lan ora Cut mau munggah; Nyedhiyani cyclists kanthi gedhe nalika nyalip;

Ing wayah wengi, copot lampu mobil nalika nyedhaki cyclist; Ing cuaca udan, ngidini cyclists kamar ekstra minangka permukaan bisa dadi lunyu. Elingi, para pengendara sepeda lan pengendara motor padha duwe hak kanggo nggunakake lan nuduhake dalan sing padha. Ngenani kabeh pangguna dalan mbantu everyone entuk manfaat saka lelungan kanthi dalan. Kanggo informasi luwih lengkap pindhah menyang - https://www.gov.uk/browse/driving/highway-code A PLACE TO GO

Callander lenggah ing pojok sisih wétan Loch Lomond lan Taman Nasional Trossachs lan minangka titik wiwitan sing apik kanggo Lochs & Glens Skotlandia. Nemokake malang-malang sing katon ing dataran tinggi kulon ing Skotlandia ing West Highland Way. Pegunungan menara, lochs tenang lan kali-kali ngombak supaya bisa nampilake lanskap sing unik lan langgeng nalika sampeyan lelungan liwat 96 mil saka Milngavie (Glasgow) menyang Fort William, sing nyawisake Bed and Breakfast ing dalan, nemokake lochs sing tenang, , istana megah sing nggawa gunung sing nggumunke saka Fort William menyang Inverness, ngliwati sawenehing panorama paling nyenengake ing wayah awan lan nyepetake keramahan highland ing Bed and Breakfast ing wayah wengi, Liwat Rannoch Moor, Kinlochleven liwat "Stil Tang, Ben Nevis lan Fort William, Ibukota Luar Skotlandia dumunung ing kepala Loch Linnhe.

Siklus liwat landskap lochs lan glens sing nggawe Loch Lomond & Taman Nasional Trossachs lan Highland Perthshire. Jelajahi Skotlandia nalika sampeyan mlaku liwat Taman Nasional Cairngorms. Kutha-kuthane sing dhuwur banget, istana-istana sajarah, Speyside malt whiskeys, jaban perang Jacobite, Kanggo nggoleki sing apik banget lan nyenengake kanggo nonton pedhalaman ing sekitar Loch Ness.

Wilayah Loch Ness nawakake macem-macem terrain saka jalur gerbang sing lembut ing Terusan Caledonian kanggo tantangan, jarak dawa, rute off-road kayata Great Glen Way. Dalan dalan sepi saka Strathnairn lan sisih kidul loch gedhe kanggo cyclists lan ana akeh uga gunung sepedaan. Wilayah Strathglass nawakake pengalaman bersepeda gunung kanggo saingan ing ngendi wae ing negara kasebut. Strath tegese manut daratan Beauly lan Loch Ness, nguripake dalan gedhe ing dalan, lan ana ing Glens of Affric, Cannich lan Strathfarrer. Lèpèn Glen Cannich ngisor nyebar ing dhaérah Cannich, lan pendhakian sing cendhak nanging nyengir bisa ngidini akses menyang trek kehutanan, sing bebarengan karo sawetara numpak dalan Mullardoch, bakal nggawa sampeyan menyang Loch Mullardoch, jarak 9 mil.

Iki minangka pemandangan sing nyengir, dikubengi gunung-gunung sing dhuwur. Ing pendhudhuk liwat Glen Cannich mesthi tajem nanging dalan relatif tenang lan bali, kabeh mudhun! Glen Affric, bisa ditemokake kanthi meh kabeh liwat dalan kehutanan saka Cannich lan Tomich, mungkasi ing pinggir Loch Beinn sing 'Mheadhoin, banyu tenggelam. Lèpèn ngisor kidul Tomich lan Cannich, ing Corrimony utawa malah nganti Glenmoriston, minangka trek terpencil sing adoh saka iku, minangka jalur trail wisata sing becik. Lintasan mudhun saka Dog Falls menyang Knockfin sing nyengsemake, nalika sampeyan mimpin menyang Tomich, utawa saka Loch Affric tumuju Tomich liwat propinsi West Guisachan, Cougie lan Plodda Falls. Ngluwihi, sampeyan bisa nerusake liwat lereng ngisor kidul Tomich lan Cannich, menyang Corrimony utawa malah liwat Glenmoriston, Panggonan sing paling cocok kanggo Tetep ana ing negara Inn Steading karo parkir lan parkir siklus, nem mil ing wiwitan papan lan glens liyane sing nggumunke ing wilayah iki, sing apik banget lan ngisi domba sore lokal ale, lan bir lan toddy kanggo rampung ing wayah sore sadurunge amben, Ing esuk sarapan harty highland sing apik kanggo njaga kowe kabeh dina The Steading Highland Glen Lodge

Nggoleki gunung-gunung, lochs lan pantai pesisir Isle of Skye nalika sampeyan siklus dawa lan ombone pulo-pulo enchanting iki kebak satwa lan pulo hideaways pesisir sing tranquil, panggonan kosong ing ngendi sampeyan bisa seneng mbuwang sawetara wektu kualitas nyata. Pinggiran garis pantai Islay sing apik banget yaiku Arran, Islay lan Jura minangka panggonan sing biasa kanggo siklus, lan menehi arti anyar kanggo pulo sing mlaku. Dalan-dalan sing ana ing sakubenge kepuloan ora bakal bisa ditindakake. Pesisir pulo paling apik karo pelabuhan sing apik lan pelabuhan sing nggawa sampeyan menyang panggonan anyar, sing nyawijikake Bed lan sarapan kanggo wong sing bosen nginep ing wayah wengi.

Iki minangka penyihir wiski sing bener, kanthi delapan distilleries ing pulo lan akeh banget sambutan Pubs lan Bed and Breakfast banget! Desa-desa ing pulo-pulo kasebut kabeh apik banget, lan wiski nggoleki rasa ngresikke utamane sawise sepi dawa, Traveling ing sisih lor Skotlandia artine nemokake garis pantai sing paling apik.

Cycling around Dunnet Head njupuk sampeyan liwat sawetara teluk apik lan teluk cove sing boast pesisir apik lan views saka pulo sing ora ana apa-apa, Ana sawetara tradisional tradisional panggonan tetep karo pilihan cilik, kulawarga roto Bed & Breakfasts, asrama minangka uga hotel sing duwe pesona tartamtu. Sampeyan bakal seneng sambutan sing apik ing ngendi wae sampeyan manggon ing Skotlandia lan sampeyan uga bakal nemokake manawa panggonan sing paling akeh nyedhiyakake panyimpenan kanggo pit.

print email

0.0/5 saka 0 ratings.
Ringkesan Rating

Tulis review pisanan!

Liyane kanggo bareng? (Opsional)

..%
Ora ana deskripsi
  • Size:
  • Koleksi:
  • Preview:
Mlebu menyang newsletter kita lan liyane
Partly Cloudy
Inverness

Partly Cloudy

Angin: 19.31 km / h

5 ° C

  • 03 Jan 2019

    Anget 5 ° C -1 ° C

  • 04 Jan 2019

    Anget 6 ° C 2 ° C

Events Latest

Kalender
X

© 2018 Kabeh Musim

Ora ana klik tengen sing kasedhiya